Vastaa aiheeseen: Ultimate Sacrifice etsii pelaajia (UlSac)

#12095
PiPeMan
Käyttäjä

Recruit auki.

Etsitään yhtä varapelaajaa (jokaiseen peli-iltaan ei välttämättä pääse, mutta on ollut viimeaikoina paljon 4 pelaajan pelejä ja halutaan se 5s kun pelataan).

Meitä on 6 tällä hetkellä plus yksi entinen globaali joka joskus paikkaa jos puuttuu pelaaja, mutta ei ole aina pelihaluja ja tämä paikka on myös sinulle ensin.

Meillä ei ole väliä oletko mies vai nainen, meillä pelaa jo yksi nainen tiimissä. Myös se että pelaa nainen tiimissä ei tuota sinulle vaikeuksia.. mitä ne voivatkaan olla…

Mitä etsitään:

– Vaikka tämä pitäisi olla jo selvyys kun tiimiä hakee, niin sanon sen silti: ET OLE KUSIPÄÄ. Kukaan meidän tiimistäkään ei ole, eikä sellaista kauaa katsota.
– Osaat tai osaat opetella pelaamaan tiimin kanssa, täydellisyyttä ei heti haeta, se ei ole meilläkään vielä täysin hallussa, ollaanhan goldeja vasta 😉
– Olet gold tasolla (1-4) ja tahdot puskea seuraavalle tasolle
– Vaikka iällä ei ole merkitystä, niin _Aikuinen käyttäytyminen on tärkeää_ (kaikilla on huonoja päiviä, mutta pitää osaa purea hammasta kun peli ei kulje niinkun toivoisi)
– Tulet mukaan harjoitteluun vaikka et pääsisikään pelemaan samana päivänä. Olet siis odottavana pelaajana kunnes varma tieto saapuu tuleeko täysi tiimi. (jokainen peli pv kunhan sinulla ei ole tärkeätä menoa, ilmoita kuitenkin siitä mah. nopeasti jos et pääse).
– Seuraat ohjeita mitä mahdollisesti annetaan, mutta et hämmenny jos niitä ei heti tule.
– Seuraat facebook viestintää (ilmoitukset päällä)
– Mahdollisuus käyttää skypeä ja discord (joudutaan käyttämään molempia kun ongelmia discordin kanssa joita ei ole saatu korjattua, eli pientä kikkailua)
– Mahdollisuus paikata pelaaja kolmena päivänä viikossa, joskus voi olla random pelit jos on porukkaa peleillä, niihin voi päästä helpommin pelaamaan, voit myös ehdoittaa pelejä päivälle joille niitä ei ole suunniteltu.
– Jos ei ole smoket halussa, jotka ollaan jo käyty läpi, niin mahdollisuus harjoitella niitä itsenäisesti, voidaan käydä ne sulle läpi jossain välissä kun keretään jos tarvetta.
– Peliajat sovitaan osittain edellisissä peleissä, mutta mahdollisuus pelata ma, ti, ke, to, su. Pelit alkavat normaalisti kello 18, mutta sunnuntaina 17, jolloin myös käytetään tunnista puoleentoista aikaa harjoitteluun. Mahdollisesti myös toisena päivänä harjoittelua joka syö peliaikaa. Lopetus noin kello 21, joskus hieman aikaisemmin joskus hieman jälkeen, riippuen miten pelit kestää. Viralliset pelit siis 3 kertana viikossa, mutta joskus jos on porukkaa linjoilla, niin voi tulla pelit ilman ilmoituksia.
– Rifle pelaaja, meillä on jo 3 pelaajaa, joilla on more or less awp halussa.
– Vaikka puhuminen ei ole kiellettyä, niin toivotaan ettet jauha suu huurussa kun koitetaan voittaa matseja turhista asioista. Koitetaan pitää linjat vapaana tarpeellisien tietojen tiedottamiseen.
– Ei etsitä kaveria joka tulee kokeilee hetkeksi, joten mieti hetki mihin ryhdyt.
– Warm uppia toivotaan noin tunti ennen peleja, tässä saa mennä itse sinne minne tahtoo, rento, deathmatch, workshop map tms. Meillä ei valitettavasti kaikki kerkee tätä aina tekemään ja valitettavasti se näkyy pelissä.
– Olet valmis tekemään työn, että olet samalla tai jopa hieman paremmalla tasolla kun tiimisi jäsenet.
– Tiimitägin ja tulevan logon käyttö pakollista.

Olihan lista.. tulihan kaikki käytyy varmasti läpi?

Priority kentät:

– Nuke (Erittäin korkea voitto %), (Tärkeimmät smoket halussa)
– Inferno (Korkea voitto %) (Osittain smoket, tulet hallussa, kuuluu harjoittelun piiriin vielä)

Uutena kenttänä otettu mukaan myös Vertigo (Liian vähän pelejä, jotta voisi arvioida voitto %)

Joskus pelataan:

– Mirage (Huono terroristi menestys, oli priority kenttä, smoket, tulet hallussa)
– Overpass (50-50 voitetaanko)
– Train (huono CT menestys, osittain savut halussa)

Tiimi sisältää: PiPeMan (leader), Ronsu (co-leader, hyökkäystaktiikat) Peltsi830, Jeq, Theleve, Suolamainen, Teq (varalla)

Tiimi on aloittanut elokuun lopussa 2019.

Jos joskus joku lopettaa, tai vaihtaa maisemaa, niin saat vakiopaikan. Vielä näin ei kyllä ole meillä tosin käynyt.

Meillä on aika vapaa se mihin kukin menee kun puolustetaan, kunhan vaan taktiikka sen antaa myöden, itse voi huutaa paikkansa, esim. jos haluut mennä banaaniin infernossa niin sanot sen.

Pelien ajankohdat varmistetaan facebookin kautta ryhmän sivulla. Siellä on välillä muutakin älämölöä, tipseja, takuja, videoita jne.

Jos tulee monta kyselyä, niin keskustellaan hetki muun tiimin kanssa kenet otetaan, rankki ei merkkaa mitään kunhat olet gold 1-4. Kerro mielummin jotain itsestäsi, sillä on enemmän merkitystä. Sana on vapaa. Tunnit voi kuitenkin mainita niin tietää vähän miten pitkään pelaillut.