Vastaa aiheeseen: Electron Gaming etsii pelaajia

#12366
lolnuub2
Käyttäjä

Ok.. Elikkäs en ollut huomannut että olit kommentoinut meidän tiimihakuun joten aattelin tehdä tähän saman ja antaa oman kannan asiasta. (vastaajana toimii swag)

Ihan aluksi se kirjoitetaan strategia eikä ”stradegia”. Ekanakin oot joka viikonloppu jossain muualla kun pitäisi harjoitella / pelata. Et tosissaan voi arvioida esim. Escon taitotasoa parin pelin perusteella kun et todella meidän kanssa pelaa kovin useasti. En nyt tähän jaksa ruveta kuvia / clippejä laittamaan escosta koska en nää sitä järkevänä ruveta todistelemaan escon taitotasosta.
Pensselillä on 500 tuntia ja on alotteleva IGL pelaaja joten eiköhän se ole pikkasen eriasia kuin tuo sun mainitseva 6000 tuntia..
Pensseli koitti useampaan kertaan ohjeistaa joukkuetta mutta siellä mm. sinä et halunnut kuunnella IGL ideoita vaan päätit sooloilla joten mitä turhaa yrittämään.
Kun sanot että croc on nössö ct pelaaja niin viittaat varmaan siihen kun pelaatte infernossa b puolta ja joka rundi jankutat että otetaan banaani controlli. Mutta croc ei ota koska ei näe sitä järkevänä.
Jankutat joka rundi että otetaan banaani controlli ja sun ainut idea koko pelissä on ottaa b controlli ja jos muut ovat erimieltä menet silti banaaniin ja kuolet ensimmäisten 15 sekunnin aikana.
Annan nyt oman mielipiteen ittestänikin mut meet ilmeisesti puhelussa äänistä sekaisin. mm. Croc saattaa välillä huutaa ”VITTU” tai jotain muuta hienoa mutta ilmeisesti oot sekottanut mut ja crocin koska yleensä itse annan infon samantien ja olen hiljaa. Sinänsä jännä että syyllistät muita tosta huutamisesta koska teet ihan samaa asiaa joka rundi. Ja jos muu tiimi kuolee yleensä kaivat aina jostain toisesta sen syyn etkä kato omaa pelaamista ikinä. Analysoit meitä että miten me pelataan huonosti mutta et selvästikkään osaa parantaa itse omaa pelaamista ollenkaan. Kaivat aina muista sitä syytä miksi hävitään tai miksi joku rundi hävitään. En jaksa vääntää sun kanssa näistä ”stradegioista” koska mm. sää et ollut harjoituksissa mukana / keskittynyt yhtään. mm. Harjoteltiin smokeja infernossa ja jälkeenpäin et osannut edes arkku smokea banaanista. Analysoit tota ct puolta että pelataan todella defensiivistä peliä mutta esim jos tota sun YHTÄ mirre peliä ruvettas kahtomaan porukka on kyllä ihan on myös under palatsissa, sandwichissä tms.

Sää oletat tältä tiimiltä jotain mahtavaa suoritusta kun et edes ite halua toteuttaa strategioita tai halua pelata omaa rooliasi kunnolla. Hunttaat kokoajan tappoja ympäri karttaa, kiljut Discordissa, sooloilet.. Tossa on vaan liikaa sellasta mitä me ei haluta viidenneltä pelaajalta + me oltiin kokoajan hakemassa pelaajaa me ei missään kohtaa varmistettu tätä sun paikkaasi joukkueessa.
Sää oletat myös penssiltä jotain loistavaa IGL suoritusta 500 tunnilla. Mun mielestä kenenkään ei pitäs olettaa 500 tunnilta mitään valmista IGL pelaajaa mutta kaikki tyylillään.
Missä kohtaa koitit pelata IGL roolia? En muista ainakaan enkä ymmärrä miks edes yrität ruveta pelaamaan toisen roolia mitä itse yrittää hoitaa parhaimman mukaan.

Tähän loppuun vielä aattelin tehdä susta oman analysoinnin koska et näe omassa pelaamisessa ikinä mitään vikaa.
Aina kun hävitään / meinataan hävitä matsi väität että ollaan liian luettavissa mutta et yritä itse muuttaa sun peli tyyliäsi myöskään. Vikalla rundilla miragessa pyysit meitä pelaamaan agressiivisemmin mutta loppujen lopuksi mm. sinä ostat dessun ja kämäät junglessa kun me ollaan sitellä ottamassa ukkeleita alas ja loppujen lopuksi tilanne on 2v2 ja kämäät dessun kanssa jokasen luodin ohi.
Yrität olla jotenkin niin ammattipelaaja mutta oikeestaan vaan analysoit muita huonolla lopputuloksella, sooloilet paljon, et kuuntele IGL:llää, et edes yritä pelata joukkueena vaan katot kokoajan tilastoja ja jos et ole toppina haet niitä tappoja vaan enemän ja enemmän. Suosittelit muita miettimään meidän joukkueeseen liittymistä mutta voin samaa sanoa tästä tiimistä. Altilla ei loppujen lopuksi ole kokemusta tästä niin sanotusta tiimipelaamisesta ollenkaan. Ei toki voihan sitä aina kehittyä mutta jonkun pitäisi muuttua.

(Ylipäätänsä kun puhut casuaali joukkueesta niin oot osittain oikeassa ja osittain väärässä. Peli otetaan tosissaan, harjoitellaan mutta ei haeta mitään ammattipelaajan uraa tällä joukkueella. Toisin kuin sinä :). Ehkä joku päivä pieniä turnauksia mutta ei sen isompaa.)


  • Tätä vastausta muokkasi 2 vuotta, 1 kuukausi sitten lolnuub2.