Vastaa aiheeseen: Ultimate Sacrifice etsii pelaajia (UlSac)

#12791
PiPeMan
Käyttäjä

Avaan tämän taas. Päivitetään hieman tietoja.

Etsitään Gold 2-4 varapelaaja tiimiin joka pelaa yleensä 3 kertaa vk. Kaikkiin peleihin ei pääse mukaan ja välillä voi mennä pidempääkin, että mahtuu peleihin mukaan. Tiimissä on 6 vakiopelaajaa ja yksi varapelaaja, mutta vakio ja varapelaaja on pari, joten kun toinen ei pääse, niin yleensä molemmat ei pääse peleille.

Sinulta odotetaan:

– Ilmoittamista (facebookissa) jos pääset tulemaan varalle jokaiseen peliin, että tiedämme oletko käytettävissä jos emme saa 5:ttä peleille, vaikka normaalisti saadaan. (myös jos vakiopelaajia on jo 5 tulossa, niin tiedetään jos joku ei sittenkään pääse niin saadaanko 5n pelit aikaiseksi)
– Jatkuvaa aktivisuutta, liiallinen passivisuus johtaa tiimistä erottamiseen.
– Tulet harjoituksiin kun sinua pyydetään, vaikka et mahtuisi peleille harjoituksien jälkeen (pyydän tulemaan facebookin kautta ellei muuten ole mainintaa ryhmän sivulla, eli sut pitää saada kiinni helposti, joten sulla on facebook ilmoitukset esim kännykässä päällä)
– Omatoiminen harjoittelu (lähinnä smoket kentissä mitä pelataan. Videoita löytyy missä mennään harjoittelussa, joten niitä voi käydä lävitse pikkuhiljaa, niin tietää mitä savuja sulta odotetaan missäkin tilanteessa. Sinun ei tarvitse osata jokaista pientä smokea jokaisessa mapissä, ollaan valittu tarpeelliset smoket tiettyjä taktiikoita varten)

Tiimin rankit: gold 2-MG 1 (MG 2 on ollut korkein koskaan), lähinnä pyöritään GN3-mg1 tasolla tällä hetkellä.

Peliajat:

Tiistai 18-21, Torstai 18-21, Sunnuntai 15-18 (pelit yleensä loppuu aikaisemmin)

Pelataan aika paljon eri mäppejä, mutta panttivankeja ei pelata muuten kun jos on operaatio menossa.

Viimeaikoina eniten pelatut mäpit:

Inferno, Overpass, Nuke, Vertigo.