Etsin tiimiä.

Home Foorumi Pelaajamarketti Pelaaja etsii tiimiä Etsin tiimiä.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #8292
  Konguin
  Käyttäjä

  MOI!

  Olen 14.v Ysiluokkalainen (Lokakuussa 15. ja ikäistäni fiksummalla tasolla) Striimaaja.

  Olen etsinyt itselleni pysyvää kokoonpanoa jo vuoden päivät. Joukkueet aina kaatuneet pieniin juttuihin kuten muiden pelaajien epäaktiivisuuteen.

  Olen mielestäni osaava ja rauhallinen pelaaja, En hauku muita, tosin aina ohjeita voi antaa. Haluaisin löytää itselleni kokoonpanon jossa voisin kehittyä ja pelata tosissaan.

  CS:GO tunteja minulla on kertynyt noin 2000h. Minulla on kaksi käyttäjää ja toinen varastettiin minulta noin vuosi takaperin. Nykyisellä käyttäjällä on noin 1000h. Tosissaan olen nyt pelannut suunnilleen sen 1000h ja motivaatiota olisi vielä runsaasti jäljellä.

  Oma rankkini tällä hetkellä on MGE mutta oikean porukan löytyessä pystyn mihin vaan. Kuka vain pystyy jos oikea kokoonpano löytyy. Faceit en ole paljoa pelannut niin lvl on 2 😀 .

  Joukkueurheilua olen harrastanut noin 10 vuotta joten tiimipelaaminen ei ole ongelma.

  Aikaisempia joukkueita on ollut runsaasti ja paljon olen oppinut melko lyhyessä ajassa,

  Kaikkia rooleja on tullut kokeiltua ja eniten omaan tyyliin sopii support ja entry. Omaan entry pelaamiseen tarvitsen supportin joka kuuntelee ja tietää mitä tekee.

  Treenaaminen on mielestäni tärkein osa kehittymiseen. Omalla ajalla treenaan noin pari tuntia. Melko usein kumminkin kavereiden kanssa tulee hakattua jopa 5 faceit peliä tai komppia putkeen.

  Discordini on Konguin#6456


  #8294
  envittutiedä
  Käyttäjä

  Nuorennuiks vai minkä takia olet nyt 14? kun kaikille tiimeille missä olet ollut olet väittänyt olevasi 15? kunhan kyselen


Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Alueelle ‘Pelaaja etsii tiimiä’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.