Etsitään haastateltavia tutkimukseen

Home Foorumi Keskustelu Yleinen CS-keskustelu Etsitään haastateltavia tutkimukseen

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #1885
  Meri Parkkinen
  Käyttäjä

  Seuraatko Counter-Strike – kilpapeliturnauksia? Olisitko halukas kertomaan e-urheilun seuraamisesta?

  Teen Itä-Suomen yliopistossa kandidaatintutkielmaa e-urheilua seuraavien yhteisöllisyydestä. Kerään tutkimusaineistoa haastattelemalla ihmisiä heidän katsojakokemuksistaan turnaustapahtumista sekä lajin seuraamisesta livestreamattuna.

  Etsin haastatteluun yli 18-vuotiaita. Käsittelen haastattelumateriaalia luottamuksellisesti. Haastateltavien henkilöllisyys ei tule paljastumaan tutkimuksesta.

  Ilmoitathan halukkuutesi osallistua tutkimukseen mahdollisimman pian! Haastattelukutsua saa myös välittää eteenpäin siitä mahdollisesti kiinnostuneille.

  Meri Parkkinen

  meripa(at)student.uef.fi


  #1898
  Meri Parkkinen
  Käyttäjä

  Iso kiitos kaikille haastattelukutsuun vastanneille! Olen saanut tarpeeksi haastateltavia, enkä valitettavasti enää voi ottaa lisää ihmisiä mukaan tutkielmaan. -Meri


  #7114
  Nimetön
  Ei-aktiivinen

  Monet online-kasinopelit sisältävät ominaisuuden, joka tunnetaan nimellä https://blast-poker.com/. Se löytyy useimmista videopelipeleistä ja monista Microgamingin ja Playtechin online-ottopeleistä. Gamble Game tulee pelaamaan, kun pelaaja saa maksun pääpelissä. Pelaajalla on mahdollisuus kerätä tämä voitto ja kieltäytyä pelaamisesta Gamble Game. Vaihtoehtoisesti pelaaja voi panostaa voiton Gamble Game-peliin ja yrittää moninkertaistaa sen. Flip-puoli on, että hän voi menettää voiton kokonaan.


Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Alueelle ‘Yleinen CS-keskustelu’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.