Global Elite pelaaja etsii lineup/varapelaajan paikkaa vakavemmasta tiimistä

Home Foorumi Pelaajamarketti Pelaaja etsii tiimiä Global Elite pelaaja etsii lineup/varapelaajan paikkaa vakavemmasta tiimistä

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #6381
  DaJJxD
  Käyttäjä

  Terve,

  Eli Global Elite-tason pelaaja etsii tiimiä (pelitunteja 1000+ CSGO:ssa). Joku saattaa nimen tunnistaa CoD4- tai BF2-skenestä, joissa tuli aikoinaan otettua osaa laniturnauksiinkin, kuten Helsinki Cod Challenge ja ESPC Spring.
  Ikä: 28
  Paikkakunta: Tampere

  Vahvuuteni pelaajana on ehdottomasti peliäly, joka juontuu pitkästä kokemuksesta CoD4:ssa korkealla tasolla, jossa pelasin Euroopan huippujoukkueita vastaan online- ja lan-turnauksissa. Osaan pelata joustavasti paikkaa kuin paikkaa, esim. entry fragger, lurker tai ingame leader.

  Ensisijaisesti haen aktiivisen tai varapelaajan paikkaa joukkueessa, joka tähtää sopivan vakavalle tasolle eli online- ja mahdollisuuksien mukaan offline-turnauksia, mutta pilke silmäkulmassa. Käyn töissä ja harrastuksiini kuuluu muutakin, jolloin aikatauluun sopivat kahdet säännölliset ja muutamat epäsäännölliset harjoitukset viikossa (minkä takia pilke silmäkulmassa eli ei joka päivä niinkuin harjoittelimme joukkueemme kanssa esim. CoD4:ssa). Aktiivisemmin harjoittelevassa joukkueessa houkuttelee varapelaajan paikka.

  Pelaajana olen rauhallinen ja analyyttinen enkä turhaudu kovissakaan paikoissa. Pidän sekä hitaasta että nopeasta pelityylistä ja vaihtelenkin näitä usein kesken pelin sekoittaakseni vastustajan pakkaa, joten pystyn sopeutumaan hyvinkin erilaisiin taktiikoihin.

  Lisää:
  http://steamcommunity.com/profiles/76561197977690864/


Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Alueelle ‘Pelaaja etsii tiimiä’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.