Haussa kehittymishaluinen joukkue / pelikavereita

Home Foorumi Pelaajamarketti Pelaaja etsii tiimiä Haussa kehittymishaluinen joukkue / pelikavereita

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #6068
  Kerpele
  Käyttäjä

  Moi, mulla on takana joku 300h CS:ää, lähinnä tänä vuonna pelattu. Enimmäkseen MG-tasolla oon ollu. Ikää on melkeen 30, joten en ole tässä mihinkään ammattimaiseen toimintaan pyrkimässä.

  Haluaisin erityisesti pelata henkisesti tasapainoisten ihmisten kanssa, jotka edes suurin piirtein ymmärtää mitä CS:ssä pärjääminen vaatii psykologisella puolella. Eli että kestää tappiot, eikä tilttaa parin huonon roundin jälkeen tai syyttele tiimikavereita. Pelin jälkeen voidaan sitten miettiä että mikä kusi tai mikä meni hyvin jos on tarvetta. Oleellista on myös ymmärtää että peliin liittyy paljon satunnaisuutta. Hyvälläkään pelaajalla ei välttämättä ole aina hyvät statsit ihan joka pelissä ja joskus ihan vaan huonolla tuurilla voi hävitä antieko-roundeja. Se tuuri-elementti tasoittuu ajan kuluessa joten fiksuinta on vaan pelata joka roundi täysillä. Tätä aika harva CS-jonne pystyy käsittämään. MM:ssä usein jengi luovuttaa kun ollaan vaikka 10-13 tilanteessa mutta omasta mielestä parasta koko pelissä on kunnon comebäkit! Vastaavasti jotain 1000h pelanneita pelaajia kiukuttaa heti kun tiimikaveri ei osannutkaan jotain ja sitten suolataan koko joukkueen peli itkemällä aivan kaikesta mikä menee pieleen. Kunnon tiimihengellä vois nousta aika montakin rankkia mutta kun menee yksin venäläisten kanssa pelaamaan niin saa aika monta sataa matsia vetää ennen kuin se oma kurinalainen suoritus näkyy voittojen määrässä.

  Eli jos allekirjoitat saman pelifilosofian ja ajatukset, pääsi pysyy kasassa ja kiinnostaisi voittaa nimenomaan tiiminä ja hyvällä hengellä, eikä niinkään yksilötaidoilla ja suolaisella-try-hard asenteella, niin lisää mut listaan: http://steamcommunity.com/profiles/76561197988924128/

  Lähtötasolla ei ole niin väliä, olen valmis pelaamaan kovemmissa/paskemmissakin peleissä mutta hienointa olisi pelata jonku kanssa joka tietää vähän taktiikoita ja haluaa toimia IGL:nä. Oma rooli on usein ollu entry tai lurker. Missään kunnon tiimissä olen päässyt pelaamaan vain hyvin vähän, eli opittavaa on. Voin tulla myös vaan hetkeksi kokeilemaan että sovinko teidän tiimiin.


  #6073
  MrPatapon
  Käyttäjä

  Latoin ystävä pyynön vastaa heti kun pystyt
  🙂


Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Alueelle ‘Pelaaja etsii tiimiä’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.