Kovatasone porukka haun alla

Home Foorumi Pelaajamarketti Pelaaja etsii tiimiä Kovatasone porukka haun alla

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #7758
  Olkku
  Käyttäjä

  Edellisen tiimin jälkeen joka oli enemmän semmonen rennompi, huomasin etten kehity ollenkaan, ja pidin sen jälkeen 2,5kk taukoa, sen aikana mietin elämää ja nautin vapaa-ajastani. mutta sen aikana mietin että tämä kaikki ei ole niin hienoa ettenkö pystyisi niitä uhraamaan.

  Joten uskon pärjääväni kaiken tasoisia pelaajia vastaan, osaan lukea peliä hyvin pelin aikana ja muokkaamaan omaa tyyliäni kesken pelin. tarvitsen joukkueen jossa tavoitteet on korkealla ja niin myös taitotaso, olen elämäni aikana ollut aina se ykkönen ja toivon että kun pääsen tiimiin voisin olla se joka taistelee että pysyn mukana menossa. Olen valmis laittamaan yli 6 tuntia päivästä harjoittelemiseen joka päivä myös kesäloman jälkeen. Minua motivoi elämässä eniten se että joku jonka kanssa olen jokapäivä tekemisissä on minua paremmin jossakin, ja tämä saa minut työskentelemään asian eteen kaikin voimin.

  Ikä: 19
  Paikkakunta: Lohja
  Dc:Kolaolli#0002
  https://steamcommunity.com/id/FliksyCS/


  #7759
  Olkku
  Käyttäjä

  ja ihan ohjattu kehittyminenki kelpaa varapelaajan rooliin voin tyytyä alkuun ihan hyvin jos siitä mahdollisuus nousta ja kehittyä samalla


  #7817
  MachinecTa
  Käyttäjä
Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Alueelle ‘Pelaaja etsii tiimiä’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.