Laneille/turnauksiin tähtäävä LEM-GE tiimi (KUNNOLLINEN TIIMI!)

Home Foorumi Pelaajamarketti Tiimi etsii pelaajia Laneille/turnauksiin tähtäävä LEM-GE tiimi (KUNNOLLINEN TIIMI!)

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #6914
  SummaS
  Käyttäjä

  LUE TÄMÄ: Älä addaa jos et oikeasti jaksa käyttää paljon aikaa CSsän pelaamiseen ja kehittymiseen. Mut on addanny pelkästään semmosia jotka ei jaksa panostaa tarpeeksi peliin ja sen takia niiden kanssa pelaaminen oli turhaa. Eli siis addaa jos oikeasti tähtäät korkealle (pro-ura tavoitteena esim.) ja jaksat pelata todella paljon, pelataan CSsää ihan kunnolla eikä mitään Faceit tai Esea. Pitää olla valmis pelaamaan scrimejä ja online-turnauksia lähes joka päivä. Vain näin päästään korkealle ja tullaan oikeasti hyviksi.

  Morjens!

  Etsimme 3 innokasta LEM-GE tasoista pelaajaa meidän uuteen tiimiin. Minimi ikä 14v mielellään. Tiimin ois tarkoitus pelaa eri liigoja joka viikko ja osallistua turnauksiinki (esim Assembly!) ja menestyäkin niissä. Minulla (ShutdowN) on jo kokemusta tiimipelauksesta ja assemblyistä, joten haluisin että tiimiin hakee sellaisia pelaajia, jotka oikeasti tähtäävät korkealle.
  Itsellä ainakin henkilökohtaisena tavoitteenakin päästä pro-pelaajaksi. Ottaisin mielellään porukkaa jotka on ihan oikeesti valmiita lähtee just assyille yms.

  Elikkäs jos olet innokas ja pelaat paljon (about 5 kertaa viikossa ois pracit, 3-6h, voidaan sopia myöhemmin tarkemmin ku tiimi on kasassa!) nii ei muutakun addaamaan vaan! Kehitettäis ihan omat stratit ja setupit nii päästäis menestyy turnauksissa ja liigoissa. Jos et siis ole kiinnostunut pelaamaan about 3-6h melkein joka päivä niin ehkä tämä ei ole sinulle.

  Roolit mitä haetaan tällä hetkellä (voidaan kyllä vaihdella rooleja, katotaan tapauskohtaisesti!)

  Lurker
  Entry
  Support

  Heittäkää kaveripyyntöä! Tryoutataan ASAP!
  http://steamcommunity.com/id/kivimees/


Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Alueelle ‘Tiimi etsii pelaajia’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.