Osta verkossa Xanax Tramadol Valium Ambien Ativan Soma Klonopin Phentermine Lune

Home Foorumi Scrims Osta verkossa Xanax Tramadol Valium Ambien Ativan Soma Klonopin Phentermine Lune

Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #8364
  Daudy
  Käyttäjä

  Lailliset postimyynnin apteekit näyttävät siltä, ​​kuin yhteisöapteekit; Ensisijainen ero on menetelmä, jolla lääkkeitä haetaan ja vastaanotetaan. Jotkut asiakkaat pitävät tätä helpompana kuin matkustaminen yhteisöapteekkiin samalla tavalla kuin tavaran tilaaminen verkkoon kauppaan menemisen sijaan.

  Vaikka monet Internet-apteekit myyvät vain reseptilääkkeitä, toiset eivät vaadi reseptiä. Joissakin maissa tämä johtuu siitä, että reseptiä ei vaadita. Jotkut asiakkaat tilaavat lääkkeitä tällaisista apteekeista välttääkseen lääkäriltä käymisen tai lääkityksen saamisen kustannukset ja haitat, joita lääkärit eivät halunneet määrätä. Ihmiset, jotka asuvat Yhdysvalloissa ja muissa maissa, joissa reseptilääkkeet ovat erittäin kalliita, voivat säästää rahaa kääntämällä verkkoapteekkeihin. Monilla hyvämaineisilla sivustoilla on omat lääkärinsä, jotka tarkistavat lääkityspyynnön ja kirjoittavat reseptin vastaavasti. Jotkut sivustot tarjoavat lääkkeitä ilman reseptiä tai lääkärintarkastuksia. Tätä käytäntöä on kritisoitu potentiaalisesti vaaralliseksi, etenkin niiden mielestä, että vain lääkärit voivat luotettavasti arvioida vasta-aiheita, riskin ja hyödyn välistä suhdetta ja lääkityksen sopivuutta tietylle henkilölle.

  Apteekit, jotka tarjoavat lääkkeitä ilman reseptiä, lääkärintarkastuksia tai valvontaa, ovat joskus vilpillisiä ja voivat tarjota väärennettyjä – ja tehottomia ja mahdollisesti vaarallisia – lääkkeitä.

  Lisätietoja on osoitteessa http://url-qr.tk/pharmacy


Esillä 1 viesti (kaikkiaan 1)

Alueelle ‘Scrims’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.