Salaisimmat toiveesi, kerro minulle niistä!

Home Foorumi Ylläpito Palaute ja kehitysideat Salaisimmat toiveesi, kerro minulle niistä!

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Artikkelit
 • #13317
  Kalioes
  Käyttäjä

  Salaisimmat toiveesi, kerro minulle niistä!


  #13336
  ChipDeil
  Käyttäjä

  Voi, minulla on paljon piilotettuja toiveita, mutta ne ovat kaikki melko tavanomaisia, en tiedä, levätkökö koko vuoden vai vastataanko puheluihin koko päivän, kuinka paljon haluan nukkua, ja jos olet kiinnostunut mautomista tarkoituksista, voin sanoa, että ja tässä olen traditionistinen, rakastan black sluts[/url], ainakin niin kauan kuin minulla ei ole perustyttöä, olen varma, että tämä on hyödyllinen ja mielenkiintoinen asia, jonka avulla me kaikki voimme oppia jotain.


  #13337
  ChipDeil
  Käyttäjä

  Voi, minulla on paljon piilotettuja toiveita, mutta ne ovat kaikki melko tavanomaisia, en tiedä, levätkökö koko vuoden vai vastataanko puheluihin koko päivän, kuinka paljon haluan nukkua, ja jos olet kiinnostunut mautomista tarkoituksista, voin sanoa, että ja tässä olen traditionistinen, rakastan black sluts, ainakin niin kauan kuin minulla ei ole perustyttöä, olen varma, että tämä on hyödyllinen ja mielenkiintoinen asia, jonka avulla me kaikki voimme oppia jotain.


  #13348
  Kantares
  Käyttäjä

  Mitä hän oppii? Luulen, että hän voi antaa sinun harrastaa seksiä mahdollisimman paljon, puhumme edelleen blackhead girls, älä unohda, ja tällä tosiasialla ei ole mitään tekemistä harjoittelun kanssa, sain myös keskustelut siitä ilman syytä. Toiveistani – FMF, seksi epätavallisissa paikoissa ja kaikkea muuta, jota en ole vielä keksinyt, mutta tämä on mielenkiintoisempaa)


Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Alueelle ‘Palaute ja kehitysideat’ ei voi kirjoittaa uusia aiheita eikä vastauksia olemassaoleviin aiheisiin.